ЛСОУ взяла участь у семінарі IFC

28 лютого 2018 року IFC, Група Світового банку провела семінар  «Моделі ціноутворення страхових продуктів. Актуарні розрахунки».

Лектор — Андрій Заріпов, експерт з питань агрострахування, Проект IFC «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії». Він зазначив, що використовуючи системний підхід, Проект IFC працює над впровадженням стійких систем фінансування, збільшенням доступу до фінансування сільгоспвиробників, а також задля стимулювання росту сільського господарства у регіоні.

Семінар розраховано на актуаріїв та для спеціалістів страхових компаній для отримання кращих знань у питанні розробки страхових продуктів, збору даних та формування ціни для страхових продуктів. Під час заходу учасники мали змогу розглянути структуру даних, процес оцінки даних, вивчити актуарні моделі (ключові припущення, тригери, алгоритми).

Проект IFC «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії» реалізується у партнерстві з урядами Австрії та Угорщини та працює над збільшенням доступу до фінансування для малих і середніх сільгоспвиробників, та зменшенням ризиків, пов’язаних з фінансуванням аграрного сектору.

Лігу страхових організацій України на заході представила віце-президент ЛСОУ Романа Навальківська.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/