«Олімп Ессет Інвестмент» увійшла до складу ЛСОУ

Компанія з управління активами «Олімп Ессет Інвестмент» увійшла до складу Ліги страхових організацій України. Таке рішення одноголосно підтримали члени Президії ЛСОУ на своєму розширеному засіданні 22 березня 2018 року.

«Сьогодні компанія здатна реалізовувати інвестиційні проекти високої складності, а також – запропонувати інструменти, які не лише допоможуть зберегти інвестиції, але й стабільно отримувати прибутки. У тому числі – в рамках управління активами страхових компаній», – зазначив Андрій Леонідович Скуратовський, засновник КУА «Олімп Ессет Інвестмент».

За словами Андрія Скуратовського, багаторічний досвід роботи «Олімп Ессет Інвестмент» на фінансовому та фондовому ринках України, сотні реалізованих проектів та згуртована команда досвідчених фахівців – стали надійним фундаментом для надання якісних послуг, максимального сервісу клієнтам, а також – досягнення найкращих результатів.

Планується, що свою роботу у ЛСОУ компанія розпочне у складі  Фінансово-інвестиційного комітету  Ліги.

Компанія має ліцензію на управління активами №1169 від 26 грудня 2012 року, видану Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку. Серед основних напрямків роботи «Олімп Ессет Інвестмент» – управління активами  (управління корпоративними правами та акціями; управління активами страхових компаній; управління нерухомістю та основними засобами; управління вільними грошовими коштами) та проектне фінансування (консалтинг та аудит проектів; розробка інвестиційної стратегії; пошук та залучення інвесторів; венчурне фінансування).

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/