ЛСОУ взяла участь у Церемонії нагородження Лідерів InsuranceTOP

11 квітня 2018 року в Галереї Д12 Журнал «Insurance TOP» провів Церемонію нагородження Лідерів InsuranceTOP та Щорічну Презентацію журналу, присвячену підведенню підсумків страхового ринку України за 2017 рік. Відкрив Церемонію нагородження Генеральний директор видання Олег Паращак.

До Презентації було приурочено вихід журналу Insurance TOP, в якому названі страховики-лідери галузі по ризикових видах страхування і страхування життя в 2017 році.

З привітальним словом виступив Президент Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк, який подякував організаторам та зазначив, що Українські страховики мають серйозні перспективи і  шукають нові джерела розвитку. Проте всі розуміють, як нам заважають активний популізм, бюрократія та деяка пасивність учасників всередині та за межами системи. Ці фактори не лише гальмують адаптацію європейських практик страхування, але й позбавляють страховий бізнес країни можливості стати активним учасником соціально-економічних реформ в українському суспільстві.

«Час довів, що ми маємо не лише якісно працювати, але й формувати довіру до страхової галузі з боку суспільства та держави. Послідовна і системна робота всіх учасників страхового ринку поліпшить економічну ситуацію і продовжить реалізацію стратегії просування України на шляху європейської інтеграції», — наголосив Президент ЛСОУ.

Презентація Insurance TOP є одним з найбільш значущих заходів на страховому ринку України — це вже 8-й рік підтверджує високий рівень присутності топ-менеджерів та органів державної влади. Захід відвідує близько 200 представників найбільших страхових компаній, страхових і перестрахувальних брокерів і банків України, а також перші особи професійних об’єднань страховиків та органів державної влади.

Журнал «Insurance TOP» видається з 2003 року і є єдиним відкритим джерелом показників діяльності страхових компаній України. Щоквартально нашими даними користуються більше 60 тис. чоловік.