ЛСОУ взяла участь у засіданні Об’єднання учасників фінансового ринку

22 травня 2018 року в офісі  ГО «Всеукраїнська спілка аварійних комісарів» відбулось перше засідання Об’єднання учасників фінансового ринку.

Головуючим на засіданні було обрано Сергія Бірюка, секретарем Вікторію Волковську. Лігу страхових організацій України на заході представив запрошений віце-президент організації Сергій Тарасов.

Учасники засідання обговорили організаційні питання подальшої роботи Об’єднання, заслухали звіт робочої групи про підготовку першого засідання Об’єднання та розглянули регламент роботи; стратегію діяльності на період до 2025 року; напрямки роботи на 2018 рік та ін.

Нове об’єднання, учасники якого 19 квітня 2018 року підписали відповідний Меморандум, ставить на меті об’єднання зусиль усіх учасників ринків фінансових послуг для подальшої їх розбудови та розвитку в цілому фінансового ринку в Україні на засадах державної політики та законодавчих актів ЕС. Керівники та експерти професійних об’єднань учасників ринку домовилися консолідувати свої зусилля заради вироблення спільного бачення і активної участі в реформуванні фінансового ринку задля розбудови стабільного та ліквідного фінансового ринку України.

Нагадаємо, що Ліга страхових організацій України підтримує ідею консолідації і вважає, що саме об’єднання зусиль інститутів громадянського суспільства здатне дати вагомий поштовх позитивним змінам на фінансовому ринку. Планується, що питання про приєднання Ліги страхових організацій України до Об’єднання учасників фінансового ринку буде розглянуто на найближчому засіданні Президії ЛСОУ.