ЛСОУ взяла участь у Форумі з фінансової інклюзії

12 червня 2018 року в Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал» відбувся Finclusion UA: Форум з фінансової інклюзії.

Відкрили роботу форуму Голова Національного банку України Яків Смолій та Генеральний директор Mastercard в Україні Віра Платонова.

У рамках події пройшли панельні дискусії, обмін кейсами, виступи експертів із Азербайджану, Польщі, Сінгапуру, Швеції та провідних гравців фінансового ринку України. Зокрема, своїм досвідом поділилися: Ян Тейлор, віце-президент з розвитку бізнесу та кооперації з урядами та державним сектором, Mastercard Europe, Габріель Сьодерберг, консультант Департаменту фінансової стабільності Sveriges Riksbank, Центробанк Швеції, Скотт Бейлз, керуючий директор Innovation Labs Asia, Фират Сабіт, Cashless Azerbaijan project та інші.

Головна мета форуму: визначити, як залучати людей до фінансових послуг, якою повинна бути кооперація бізнесу та держави щодо впровадження фінансової інклюзії, які світові практики в побудові фінансово включеного суспільства виправдали себе і які з них можуть бути актуальними для України, що стимулюватиме безготівкові розрахунки та фінансову безпеку громадян, а також як фінансова інклюзія вплине на економіку завтрашнього дня.

Форум став першою потужною платформою для дискусії навколо теми фінансової інклюзії на найвищому рівні.

Участь у заході взяли керівники банків, представники державних інституцій, провідних рітейл, діджитал-, страхових компаній та інших учасників фінансового ринку. Лігу страхових організацій України представив віце-президент організації Сергій Тарасов.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/