ЛСОУ взяла участь у засіданні круглого столу від IFC

12 червня 2018 р. команда Проекту IFC «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії» провела Круглий стіл «Потенціал для фінансування молочних господарств та страхові рішення для майбутнього розвитку бізнесу».

Відкрили роботу семінару та виступили з вітальним словом Олена Ковальова, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України, та Джейсон Пелмар, Голова регіонального представництва IFC в Україні, Білорусії та Молдови.

Під час заходу, спеціально запрошений експерт, головний спеціаліст з фінансування аграрного сектору відомого голландського банку «Rabobank» поділився із аудиторією успішним досвідом кредитування молочних господарств та виробників телятини у Нідерландах.

Також в рамках заходу, спрямованого на розвиток агрофінансування та агрострахування в Україні, було розглянуто потенціал фінансування молочних господарств для банків, прибутковість невеликих молочних господарств та розповість про можливості розробки відповідних страхових рішень та страхових продуктів для мінімізації ризиків, пов’язаних із виробництвом молока.

Лігу страхових організацій України на засіданні представила віце-президент ЛСОУ Романа Навальківська.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/