Відбулось обговорення оприлюдненого проекту розпорядження Нацкомфінпослуг «Про внесення змін до Положення про Державний реєстр фінансових установ»

13 червня 2018 року у Нацкомфінпослуг відбулось обговорення оприлюдненого проекту розпорядження Нацкомфінпослуг «Про внесення змін до Положення про Державний реєстр фінансових установ».

Проект розпорядження було розроблено з метою приведення положень розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України «Про затвердження Положення про Державний реєстр фінансових установ» від 28 серпня 2003 року № 41, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 вересня 2003 року за № 797/8118, у відповідність до вимог законодавства України та удосконалення державного регулювання ринків небанківських фінансових послуг, зокрема щодо порядку включення до Державного реєстру фінансових установ, виключення та ведення Державного реєстру фінансових установ.

Участь в обговоренні взяли член Комісії Олександр Залєтов та керівники структурних підрозділів Нацкомфінпослуг. Лігу страхових організацій України представив віце-президент ЛСОУ, член Громадської ради при Нацкомфінпослуг Сергій Тарасов.