Відбулася офіційна робоча зустріч керівництва ЛСОУ, VVO та GDV

14 червня 2018 року відбулася офіційна робоча зустріч керівництва Німецького (GDV) і Австрійського (VVO) об’єднань страховиків та Ліги страхових організацій України, де було досягнуто домовленостей стосовно подальших напрямків співпраці.

В ході представницької зустрічі Олександр Філонюк, Президент Ліги страхових організацій України, Міхаель Брандштеттер, менеджер ЄС та міжнародним відносинам Австрійської страхової асоціації (VVO) та Франк Тірольф, старший менеджер зі взаємодії з країнами Центральної та Східної Європи (GDV) обговорили ключові події галузі, наголосивши, що ставлять на меті об’єднання усіх стейкхолдерів, пов’язаних із розвитком та функціонуванням страхового ринку України в умовах становлення економіки країни. Серед інших тем обговорення – інновації у страхуванні, кібербезпека, інвестиції, кадри та ін.

Лігу страхових організацій України представили Президент організації Олександр Філонюк та віце-президент ЛСОУ Романа Навальківська.

Угоду про співпрацю між Німецьким союзом страховиків та Лігою страхових організацій України було підписано у 2003 році. 7 квітня 2005 року у Відні Ліга страхових організацій України та Австрійський Союз страховиків (VVO) підписали Угоду про співпрацю та висловили своє бажання розвивати співробітництво в галузі страхування, залучати досвід австрійського страхового ринку, а також сприяти взаємному відкриттю ринків страхування обох країн.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/