Президент ЛСОУ привітав УСПП з Днем підприємця

31 серпня 2018 року УСПП провів урочисте зібрання з нагоди Дня підприємця. Було відзначено, що за останній рік бізнес-спільноті вдалося чимало досягти.

Увага УСПП була прикута до розширення експортних можливостей вітчизняних товаровиробників. Також учасники урочистого засідання обговорили пріоритети роботи провідної промислово-підприємницької організації України та її партнерів на початок ділового сезону, вже досягнуті в діалозі з урядом мети і їх подальший розвиток.

Вітальні адреси бізнес-громаді надіслали Президент України, Прем’єр-міністр України, голова парламенту, ряд найбільших державних організацій, національних і міжнародних організацій-партнерів УСПП. Підприємців привітали голова парламентського комітету з питань промислової політики Віктор Галасюк, президент ТПП Геннадій Чижиков, нардеп Леонід Козаченко, волонтерські організації і багато ін.

Серед учасників заходу —  парламентарі, представники центральних та місцевих органів державної влади, дипломатичного корпусу, члени Антикризової ради громадських організацій України, керівники громадських організацій, бізнесу, наукових інституцій, представники центральних та місцевих органів державної влади. Лігу страхових організацій України представив Президент ЛСОУ Олександр Філонюк, який привітав учасників з Днем підприємця, побажав їм подальших успіхів та зазначив, що підприємницька ініціатива сприяє формуванню громадянського суспільства, змінює обличчя новочасної України.