До уваги страховиків, що здійснюють страхування життя!

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, повідомляє про оприлюднення проекту розпорядження Нацкомфінпослуг «Про схвалення проекту розпорядження Нацкомфінпослуг «Про внесення змін до Додаткових вимог до договорів страхування життя« (далі — проект розпорядження).

Проект розпорядження розроблено відповідно до частини п´ятої статті 16 Закону України «Про страхування«, абзацу третього частини першої статті 6 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» та підпункту 23 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1070.

Метою проекту розпорядження є забезпечення захисту прав споживачів при укладанні нових договорів страхування життя, що сприятиме виконанню страховиками зобов´язань за договорами страхування життя в повному обсязі та зменшенню кількості скарг споживачів страхових послуг на недобросовісних страховиків.

Зауваження та пропозиції до проекту розпорядження приймаються протягом десяти робочих днів з дня, наступного за днем оприлюднення проекту акта за адресою:

Нацкомфінпослуг поштою — 01001, м. Київ, вул. Б. Гринченка, 3; електронною поштою: office@nfp.gov.ua; або через веб-сайт Нацкомфінпослуг сторінка «Електронна взаємодія« — Електронна канцелярія;

Посилання на документи — https://www.nfp.gov.ua/ua/Proekty-rehuliatornykh-aktiv/26476.html