Президент ЛСОУ бере участь у III Legal Energy Forum

14 листопада 2018 року «Юридична практика» проводить Legal Energy Forum. Цьогорічний форум, який проводиться вже третій рік поспіль, проходить за підтримки Національної асоціації адвокатів України. Генеральним партнером форуму традиційно виступає ЮФ Asters.

Учасники заходу обговорять яких обсягів інвестицій очікує наша країна після прийняття Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо інвестиційної привабливості будівництва об’єктів відновлюваної енергетики», який набрав чинності 4 жовтня 2018 року; як на українську енергетику вплине зміна стратегії ЄБРР; чи збереже Україна свою газотранспортний потенціал та наскільки конкурентоздатні українські енергетичні ринки.

В рамках першого блоку форуму експерти сфокусуються на глобальних проблемах, зокрема, оцінять прогрес України в інтеграції в європейську енергетичну інфраструктуру, а також дізнаються про успіхи на шляху енергонезалежності України. Друга сесія III Legal Energy Forum присвячена еволюції енергетичних ринків, третя — правовим аспектам відновлюваної енергетики, фінальним акордом стане обговорення енергетичних суперечок, що пройде в форматі CASE STUDY.

Своїм баченням актуальних тенденцій, що намітилися за останній рік в енергетичній сфері, діляться представники бізнесу, законодавчої влади, профільних асоціацій та відомств, керівники юридичних департаментів великих українських компаній, партнери провідних юридичних фірм. Лігу страхових організацій України на заході представляє Президент організації Олександр Філонюк.