ЛСОУ взяла участь у конференції «Нова індустріалізація: спільні дії Уряду та бізнесу»

11 грудня 2018 року Торгово-промислова палата України провела  конференцію «Нова індустріалізація: спільні дії Уряду та бізнесу». Захід пройшов за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

«Підтримка фінансової стабільності, активний промисловий розвиток, передусім в сегменті інновацій і створення національного продукту, а також інвестиції в людський капітал за рахунок зростання економіки – ключові завдання Уряду на 2019 рік», — наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. За словами Глави Уряду, діалог з бізнесом – завжди є дуже позитивним, оскільки дозволяє формувати якісне середовище для економічного зростання. «Ми маємо 11 кварталів поспіль економічний ріст. Це хороший сигнал, але ми розуміємо, що цього недостатньо для вирішення історичних проблем. Ми можемо зростати на рівні 5-7%», – сказав Володимир Гройсман.

В рамках конференції проведено панельну дискусію «Як провести успішну індустріалізацію України в умовах фінансового дефіциту. Чинні та перспективні інструменти державної та недержавної підтримки промисловості», участь в якій взяли представники урядових та банківських структур, у тому числі МФО, бізнесу, наукових кіл, обласних та місцевих державних адміністрацій та потенційні інвестори.

Конференція проводиться вже вдруге і є додатковою платформою ефективного діалогу між підприємцями і представниками влади. Цьогорічний захід  організовано спільно з Комітетом по державно-приватному партнерству при ТПП України, Мінекономрозвитку та інших органів державної та місцевої влади.

Участь у форумі взяли урядовці, парламентарі, дипломати, представники промислових асоціацій та підприємств – членів Торгово-промислової палати. Від Ліги страхових організацій України участь у заході взяли Президент ЛСОУ Олександр Філонюк, директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова та страховики-члени ЛСОУ.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/