Президент ЛСОУ: нам необхідно максимально сприяти створенню єдиного професійного об’єднання учасників ринку

«Нам, учасникам XV Ювілейної Міжнародної Карпатської страхової конференції, необхідно максимально сприяти створенню єдиного професійного об’єднання учасників ринку. Тому, що в сьогоднішній ситуації їх роль не сприяє розвитку страхування в Україні», — зазначив 14 лютого 2019 року відкриваючи роботу конференції Президент Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк.

Президент ЛСОУ наголосив, що головний ризик 2019 року  – це популізм, тому найбільш комплексне та відповідальне завдання року — залишити  популізм та непрофесіоналізм, зробити ґрунтовний аналіз сучасних  проблем страхового бізнесу, підготувати та втілити у життя  якісний,  системний, зорієнтований на Європейські стандарти та тенденції розвитку план дій. «Хочу зазначити, що без об’єднання країни і, зокрема, учасників бізнесу, досягти мети успішного розвитку неможливо», — вважає Олександр Філонюк.

Президент ЛСОУ нагадав, що Перша Міжнародна Карпатська  страхова конференція була проведена 21-24 лютого 2005 року у Яремчі. За 15 років участь у конференції взяли близько 1800 гостей та експертів, було заслухано близько 450 доповідей та проведено біля 60 секцій та круглих столів. Учасниками конференції за цей час стали представники страхових ринків майже 30 країн світу – Австрії, Бельгії, Білорусії, Болгарії, Великобританії, Грузії, Ізраїлю, Іспанії, Казахстану, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Росії, США, Таджикистану, Туреччини, Угорщини, Узбекистану, України, Франції, Чехії, Швейцарії.

ХV Міжнародна Карпатська страхова конференція проходить у м. Яремчі з 13 по 16 лютого 2019 року.