До уваги страховиків!

Проект розпорядження Нацкомфінпослуг „Про затвердження Змін до Методики формування страхових резервів за видами страхування, іншими, ніж, страхування життя, та визнання таким, що втратило чинність, розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 13 листопада 2003 року № 123(далі – проект розпорядження) розроблено з метою встановлення єдиних підходів щодо розрахунку страховиками, які здійснюють страхування, інше, ніж страхування життя страхових резервів.

Проектом розпорядження пропонується внести зміни до Методики формування страхових резервів за видами страхування, іншими, ніж, страхування життя затвердженої розпорядженням Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 17 грудня 2004 року
№ 3104, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 10 січня 2005 року
за № 19/10299
та визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 13 листопада 2003 року № 123 „Про затвердження Порядку і правил формування, розміщення та обліку страхових резервів з обов’язкового страхування цивільної відповідальності за ядерну шкоду”, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 2 грудня 2003 року за №1107/8428.

Зауваження та пропозиції до проекту розпорядження відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою:

Нацкомфінпослуг поштою — 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 3; електронною поштою: office@nfp.gov.ua; або через веб-сайт Нацкомфінпослуг сторінка “Електронна взаємодія” – Електронна канцелярія;

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.