ЛСОУ – учасник та спікер Міжнародної конференції «ЦИФРОВИЙ БАНКІНГ — 2019»

28 лютого 2019 року Міжнародний Фінансовий Клуб «Банкір» у конференц-залі Американської торговельної палати в Україні (ACC) провів  Міжнародну конференцію «ЦИФРОВИЙ БАНКІНГ — 2019».

Віце-президент ЛСОУ Сергій Тарасов презентував учасникам конференції проблеми захисту бізнесу, ринків і споживачів в умовах цифровізації бізнес-процесів. «Ліга страхових організацій України спільно з Торгово-промисловою палатою України опрацьовує питання засвідчення форс-мажорних обставин, обумовлених кібератаками, питання, пов’язані з кібер-страхуванням, та питання сертифікації і аудиту інформаційних систем. У зв’язку зі зростанням рівня ризиків в умовах цифровізації бізнес-процесів, реалізація цих трьох напрямків дасть змогу суб’єктам господарювання підвищити рівень захисту як себе, так і споживачів», — зазначив віце-президент ЛСОУ.

Учасники заходу мали змогу опрацювати питання бізнесу в рамках трьох дискусійних панелей.  Модератором дискусійної панелі «Регулювання ринку банківських та небанківських фінансових послуг» виступив член Нацкомфінпослуг Олександр Залєтов, який розкрив питання державного регулювання ринку небанківських фінансових послуг в епоху цифрових технологій. Дискусійні панелі «Цифровий банкінг: Cloud service. CRM. BPM. LEGAL» та і «Банки та Fintech» розглянули питання впровадження автоматизації процесів документування інформації, побудови конвергентної інфраструктури, роботи у популярних месенджерах, хмарних сервісах та ін.

Також учасники обговорили застосування технологій у банківському кредитуванні, ефективність чат-ботів та цифрового маркетингу для підвищення ефективності продаж, моделі співпраці технологічних команд та ін.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/