До уваги страховиків!

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, повідомляє про оприлюднення проекту розпорядження Нацкомфінпослуг „Про затвердження Порядку електронної взаємодії Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, та учасників ринків фінансових послуг” (далі – проект розпорядження).

Проект розпорядження розроблено з метою впровадження та вдосконалення інструментів електронної демократії та нормативно-правового врегулювання електронної взаємодії між Нацкомфінпослуг та учасниками ринків небанківських фінансових послуг через електронний кабінет (крім споживачів фінансових послуг) та/або офіційні електронні скриньки й електронні сервіси Нацкомфінпослуг, розміщені на офіційному веб-сайті Нацкомфінпослуг. 

Зауваження та пропозиції до проекту розпорядження приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою: Нацкомфінпослуг поштою — 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 3; електронною поштою:office@nfp.gov.ua; або через веб-сайт Нацкомфінпослуг сторінка “Електронна взаємодія” – Електронна канцелярія; Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.