ЛСОУ взяла участь у зустрічі VVO з керівниками страхових асоціацій

12 червня 2019 року Президент ЛСОУ Олександр Філонюк взяв участь у зустрічі керівників страхових асоціацій України, яку ініціював Міхаель Брандштеттер, менеджер ЄС та міжнародним відносинам Австрійської страхової асоціації (VVO). Також на зустрічі були присутні віце-президент ЛСОУ Романа Навальківська та представники провідних страхових компаній.

В ході представницької зустрічі учасники обмінялись думками щодо політичної та економічної ситуації в Україні, Австрії та всій Європі. Обговорювались питання консолідації роботи асоціацій, взаємного співробітництва українських професійних асоціацій та Австрійського Союзу страховиків (VVO), розглядалась можливості обміну делегаціями.

Міхаель Брандштеттер звернув увагу на необхідність посилення міжнародного співробітництва у питаннях імплементації Європейського законодавства,  переходу на європейські стандарти ведення бізнесу, зокрема, Solvency II та ін. За результатами зустрічі запропоновано скласти перелік актуальних питань, вирішення яких потребує залучення міжнародних експертних оцінок та досвіду Європейських колег.

Нагадаємо, 7 квітня 2005 року у Відні Ліга страхових організацій України та Австрійський Союз страховиків (VVO) підписали Угоду про співпрацю та висловили своє бажання розвивати співробітництво в галузі страхування, залучати досвід австрійського страхового ринку, а також сприяти взаємному відкриттю ринків страхування обох країн.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/