ЛСОУ взяла участь у церемонії нагородження Лауреатів Першого Всеукраїнського проекту «Банки та фінустанови України»

25 червня 2019 року у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбулось урочисте нагородження переможців І Всеукраїнського проекту «Банки та фінустанови України 2018: гідні надійні успішні».

Організатори проекту — Видавничий Дім «Україна Бізнес» та Асоціація українських банків.

Захід проводився за офіційної та консультаційної підтримки Національного Банку України, за підтримки Ліги страхових організацій України (ЛСОУ), Комітету Верховної Ради з питань фінансів та банківської діяльності, Українського національного комітету Міжнародної торгової палати України (ICC Ukraine), а також інституціонально-правових організацій та провідних ЗМІ України.

Мета проекту — консолідація фінансових і бізнес-структур, популяризація та просування іміджу успішних банків і фінкомпаній і поширення інформації про найуспішніших з них.

Організатори проекту зібрали на майданчику готелю Fairmont  банки, фінансові, страхові, лізингові, інвестиційні компанії та кредитні спілки, що  здійснювали свою діяльність на території  України протягом 2018 року.       Підведення підсумків ґрунтувалося на основі інформації, наданої банками та фінансовими компаніями до Оргкомітету Проекту. На підставі рейтингів, опублікованих у виданнях ВД «Україна Бізнес», за заявками та рекомендаціями, а також за підсумками незалежного, відкритого онлайн-голосування були визначені номінанти та Лауреати проекту.

З привітанням до учасників форуму  виступили Шеф-редактор ВД «Україна Бізнес» Микола Степанов-Бачинський та Президент АУБ Андрій Дубас. На Форумі були присутні Генеральний секретар Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukrainе) Володимир Михайлов,  представники Нацбанку України, ВРУ, іноземні гості. Лігу страхових організацій України представили Президент ЛСОУ Олександр Філонюк та директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова.

Серед страховиків-членів ЛСОУ переможцями І Всеукраїнського проекту «Банки та фіну станови України 2018» проекту стали: СК «УКРФІНСТРАХ» — у номінації «КРАЩА СТРАХОВА КОМПАНІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ СТРАХУВАННЯ ТУРИСТІВ» та СК «ТЕКОМ» — у номінації «КРАЩА СТРАХОВА КОМПАНІЯ В ПІВДЕННОМУ РЕГІОНІ».

Також ми вітаємо страховиків-переможців — СК «МЕГА-ГАРАНТ» — у  номінації «КРАЩА РЕГІОНАЛЬНА СТРАХОВА КОМПАНІЯ»; НАСК «Оранта»у номінації «КРАЩА СТРАХОВА КОМПАНІЯ В ГАЛУЗІ АВТОСТРАХУВАННЯ»; СК «Рідна»у номінації «НАЙКРАЩА КОМПАНІЯ В СТРАХУВАННІ ПРОФЕСІЙНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ»; СК «ЭКСПО СТРАХОВАНИЕ» — у номінації «КРАЩА СТРАХОВА КОМПАНІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ СТРАХУВАННЯ ВЕЛИКИХ І ТЕХНІЧНИХ РИЗИКІВ»; АСК «ДНІСТЕР»у номінації «КРАЩА СТРАХОВА КОМПАНІЯ В ЗАХІДНОМУ РЕГІОНІ».

Організатори Всеукраїнського проекту дякують всім, хто став учасником і гостем нашого форуму і зміг приєднатися до розвитку фінансового ринку України.

І Всеукраїнський проект «Банки та фіну станови України 2018: гідні надійні успішні завершено та розпочатий старт нового етапу Всеукраїнського проекту, який буде проведено наступного року. Проект проводитиметься щороку і є відкритим та прозорим.