До уваги страховиків!

30.09.2019 у приміщенні Нацкомфінпослуг відбувся плановий захід Комітету з питань захисту прав та законних інтересів споживачів фінансових послуг Громадської ради при Нацкомфінпослуг – засідання за круглим столом на тему: «Сучасний стан системи захисту прав споживачів фінансових послуг в Україні та шляхи її реформування».

У засіданні взяли участь представники Мінекономрозвитку, Нацкомфінпослуг, Національного банку України, Держпродспоживслужби, Ліги страхових організацій, Асоціації «Страхового бізнесу», Національної асоціації страховиків України, МТСБУ, Союзу споживачів України, ВГО «Страхова грамота», ГО «Страховий захист», ГО «Об’єднання споживачів автострахування».

На  засіданні виступив член Нацкомфінпослуг Залєтов О.М. з доповіддю на тему: «Сучасний стан системи захисту прав споживачів фінансових послуг та системні проблеми її функціонування», а також Голова Комітету Дарков В.М. з доповіддю на тему: «Нова модель системи захисту прав та законних інтересів споживачів фінансових послуг».

Під час загальної дискусії учасники засідання обговорили актуальні питання, пов’язані із системними проблемами існуючої системи захисту прав споживачів фінансових послуг та впровадження її нової моделі задля досягнення високого рівня захисту прав та законних інтересів споживачів фінансових послуг в Україні.

За результатами засідання за круглим столом був обговорений та прийнятий за основу проект резолюції його учасників.