ЛСОУ взяла участь у презентації аналітичного огляду ICU

21 листопада 2019 року аналітичний департамент ICU провів щоквартальну презентацію аналітичного звіту по макроекономіці, банківському сектору та ринку внутрішнього боргу України.

Спікери ICU дали оцінку поточної макроекономічного розвитку за 2019 рік; прокоментували тему державного боргу і фінансування бюджету та  презентували огляд банківського сектору: прогноз ставок, ліквідності та динаміки кредитування.

За прогнозами аналітиків ICU, зростання економіки України у 2019 році складе 3,7% (у 2020 році — 3,2%), інфляція на кінець року становитиме 6,4% (у 2020 році — 5,4%). Державний борг до ВВП на кінець 2019 року очікується на рівні 51%.

В кінці  заходу відбулась сесія питань-відповідей.

Лігу страхових організацій України на заході представили Президент ЛСОУ Олександр Філонюк та віце-президент ЛСОУ Сергій Тарасов.

Нагадаємо, що в рамках проекту «Відкрите страхування» Ліга страхових організацій України проводить дослідження та прогнозування ринку страхових послуг з урахуванням макроекономічних показників і прогнозів національних фінансових інститутів та міжнародних фінансових інституцій.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/