Президент ЛСОУ Олександр Філонюк нагородив переможців Всеукраїнського конкурсу «Страхова компанія року — 2019» від МФК «Банкиръ»

2-3 грудня 2019 року Міжнародний фінансовий клуб «Банкиръ» провів Київський Міжнародний Цифровий форум-2019 (Діджиталізація і «СПЛІТ»).

Серед розглянутих тем першого дня форуму – діджиталізація на ринках небанківських фінансових послуг, питання регулювання та автоматизації банківських та небанківських фінансових установ, підходи та плани Центробанку щодо зберігання документів, платіжні тренди-2020, системи електронного документообігу та автоматизації прикладних задач, технології проведення кібераудиту та побудови системи кібербезпеки фінансових установ, використання міжнародних стандартів при наданні послуг електронного підпису та ін.

Спікери зазначили, що українські банки, страхові, лізингові та фінансові компанії сьогодні знаходяться в самому епіцентрі цифрових трансформацій, а також в умовах передачі наглядових функцій над небанківськими фінустановами в НБУ і НКЦПФР. У той же час  учасники ринку докладають неймовірних зусиль в пошуках нових технологій для цифрової трансформації, щоб стати більш динамічними, оперативними та ефективними в задоволенні запитів і потреб клієнтів.

Після закінчення основної програми першого дня конференції Міжнародний фінансовий клуб «Банкиръ» нагородив переможців Всеукраїнських конкурсів  «Банк року — 2019» та «Страхова компанія року — 2019».

Нагороди переможцям конкурсу «Страхова компанія року — 2019» вручили Президент ЛСОУ Олександр Філонюк, Член Нацкомфінпослуг Олександр Залєтов, та організатори конкурсу – Голова МК «Банкиръ» Олег Капралов і Генеральний директор МК «Банкиръ» Жанна Голик.

Партнерами форуму виступили експерти, члени та аналітики Міжнародного фінансового клубу «Банкиръ».

Головна мета конференції — обмін досвідом, вироблення практичних рекомендацій, обговорення шляхів підвищення ефективності нових можливостей і актуальних трендів в області автоматизації, безпеки, онлайн продажів і маркетингу.

Форум пройшов за підтримки Адміністрації Президента України, Нацкомфінпослуг, в Партнерстві з Американською Торгівельною Палатою в Україні, Міністерством цифрової трансформації України, Лігою Страхових Організацій України (ЛСОУ), Моторного (транспортного) страхового Бюро України (МТСБУ), Майкрософт Україна, Незалежною асоціацією банків України (НАБУ), Українською Асоціацією платіжних систем (УАПС), а також інноваційних компаній, професійних асоціацій та ін.

Лігу страхових організацій України представили Президент організації Олександр Філонюк та директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова.

Ліга страхових організацій України ще раз вітає переможців Всеукраїнських конкурсів  «Банк року — 2019» та «Страхова компанія року — 2019» та дякує Міжнародному фінансовому клубу «Банкиръ» за чудову організацію Київського Міжнародного Цифрового форуму-2019 (Діджиталізація і «СПЛІТ»).

Фото нагородження — https://www.facebook.com/uainsurcom/