ЛСОУ взяла участь у презентації СК «Мотор-Гарант»

17 грудня в Київській торгово-промисловій палаті за участі президента ЛСОУ Олександра Філонюка відбулася презентація СК «Мотор-Гарант», на якій було представлено стратегію розвитку компанії на 2020 рік.

Презентацію відвідало близько 50 учасників ринку. Серед запрошених були топ-менеджери страхових компаній і брокерів, представники банків та асистуючих компаній. Від об’єднань страховиків були присутні керівники ЛСОУ, МТСБУ, Асоціації «Страховий бізнес», Оукшотт та Ядерного страхового пулу — Олександр Філонюк, Людмила Білошицька, В’ячеслав Черняховський, Тетяна Бабко та Олександр Бабенко.

«Презентацiя компанii в Києві — важлива подія для компанії і реалізація стратегії в області розвитку регіональної мережі», — підкреслив директор компанії Віталій Тишечко.

У свою чергу, президент ЛСОУ Олександр Фiлонюк зазначив, що молода команда СК «Мотор-Гарант» зробила величезний ривок у розвитку за останнiй час, що є гiдним показником та поводом для довiри.

СК «Мотор-Гарант» має 20-річний досвід роботи на ринку страхування. Це надiйна компанiя, що надає широкий спектр послуг i гiдний рiвень сервiсу. Тож наступним завданням для СК «Мотор-Гарант» стане підтвердження своїх позицій на всеукраїнському страховому ринку.