ХVI Міжнародна Карпатська страхова конференція розпочала свою роботу

27 лютого 2020 року ХVІ Міжнародна Карпатська страхова конференція, організаторами якої виступають Центр бізнес-стратегій «Перспектива» та Ліга страхових організацій України, розпочала свою роботу у Львові.
Відкриваючи роботу конференції Олександр Філонюк, Президент Ліги страхових організацій України, Голова Оргкомітету Конференції, побажав всім плідної та активної роботи у вирішенні спільних завдань страхового ринку і наголосив, що за 16 років Міжнародна Карпатська страхова конференція стала професійною площадкою, де щорічно обговорюються проблеми та плани галузі на наступні періоди.

«Ліга страхових організацій України переконана, що страховий бізнес у своєму розвитку вже досяг рівня необхідності створення нової інституції і питання подальшої консолідації бізнесу, його транспарентності, захисту інтересів страховиків та прав споживачів страхових послуг — це потреба часу», — наголосив Олександр Філонюк.

«Мені дуже приємно, що традиція зимових Карпатських зустрічей, започаткована 16 років тому Лігою страхових організацій України та Центром бізнес-стратегій «Перспектива», має активну підтримку з боку професійних учасників фінансового бізнесу України. На цій традиційній зимовій зустрічі збираються керівники та представники органів державної влади, топ-менеджмент і провідні фахівці компаній, громадських об`єднань і державних установ, які професійно діють на страховому ринку, ведуть регуляторну і законотворчу діяльність, перестраховики, брокери, інвестиційні, юридичні та IT-компанії, фінансові аналітики, науковці, журналісти», — зазначив Президент ЛСОУ.

ХVІ Міжнародна Карпатська страхова конференція проходить у м. Львові з 26 по 29 лютого 2020 року. За 16 років участь у конференції взяли близько 1800 гостей та експертів, було заслухано більш як 450 доповідей та проведено понад 60 секцій та круглих столів. Учасниками конференції за цей час стали представники страхових ринків майже 30 країн світу – Австрії, Бельгії, Білорусії, Болгарії, Великобританії, Грузії, Ізраїлю, Іспанії, Казахстану, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Росії, США, Таджикистану, Туреччини, Угорщини, Узбекистану, України, Франції, Чехії, Швейцарії.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/