Ювілейний XХ Міжнародний фінансовий форум завершив свою роботу

XХ Міжнародний фінансовий форум, що проходив у Одесі 10–11 вересня 2020 року, завершив свою роботу. Організаторами заходу виступили  Центр бізнес-стратегій «Перспектива» та Ліга страхових організацій України.

Голова оргкомітету Форуму, Президент Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк відзначив, що ХХ Міжнародний фінансовий форум – це без перебільшення визначна подія для всього страхового бізнесу країни. Форум –це можливість в атмосфері професійного, щирого та відвертого спілкування бути більш прозорими та зрозумілими, а також відкритими для суспільства.

За 20 років учасниками форуму стали більш як 10000 учасників – це керівники органів державної влади, топ-менеджери страхових компаній та банків, керівники та фахівці міжнародних об’єднань страховиків, перестраховики, брокери, актуарії, інвестиційні та юридичні компанії із світовим ім’ям, фінансові аналітики, науковці, журналісти. Досвід своїх країн презентували експерти страхових ринків майже з 40 країн світу. За 20 років роботи Форуму було проведено близько 230 пленарних засідань, секцій та круглих столів, де було заслухано близько 1100 професійних тематичних доповідей.

У програмі XХ Форуму: реформа фінансових ринків України та стратегії їх розвитку, актуальні питання законодавства і державного регулювання в сфері страхування, проблеми, тенденції, сподівання та перспективи у сфері страхування, моторно-транспортне страхування, нові технології бізнесу та ін.

Основними завданнями Форуму є розвиток інтеграційних процесів на міжнародному ринку фінансових послуг, консолідація діяльності фінансового сектору ринку, розповсюдження передового досвіду та досягнень сучасного менеджменту, обмін новими ідеями та досвідом роботи, ділові зустрічі страховиків і розвиток партнерських відносин.