10 серпня 2022р. відбулося розширене засідання Ради директорів Конфедерації будівельників України.

10 серпня 2022р. відбулося розширене засідання Ради директорів Конфедерації будівельників України.

До участі у засіданні  також були запрошені представники Мінрегіону, ДІАМ, профільного Комітету ВРУ, Федерації європейської будівельної промисловості (FIEC), будівельного бізнесу, а також керівники профільних бізнес-асоціацій та об’єднань.

На засіданні Ради директорів КБУ обговорили нові законодавчі ініціативи, необхідність учасникам ринку продовжувати будувати, інструменти, які це будівництво стимулюватимуть та міжнародну підтримку. Щодо останнього поспілкувались з керівниками Європейської федерації будівельної індустрії (FIEC). Там вже створено спеціальний комітет підтримки України, який вже шукає можливості для надання допомоги для відбудови України та напрацювання відповідних проектів.

В засіданні від Ліги страхових організацій України взяв участь президент ЛСОУ Олександр Філонюк, який проінформував про особливості функціонування ринку страхових послуг в Україні в умовах воєнного стану, а також наголосив про важливість на необхідність страхування будівельно-монтажних ризиків в цей час.