До уваги страховиків!

Національний банк України розпочинає курс навчальних вебінарів для професійних учасників страхового ринку щодо застосування нового міжнародного стандарту фінансової звітності 17 «Страхові контракти» (далі – МСФЗ 17 «Страхові контракти»). Навчання відбуватиметься в межах проєкту «Звітність учасників ринку небанківських фінансових послуг».

Мета вебінарів – надати практичну допомогу в процесі імплементації  МСФЗ 17 «Страхові контракти» керівникам, фінансовим директорам, бухгалтерам, актуаріям страхових компаній, а також аудиторам та іншим фахівцям, що беруть участь у впровадженні нового стандарту фінансової звітності. Планується комплексно розглянути процес упровадження МСФЗ 17 «Страхові контракти» – від організаційних заходів і розрахунків до розкриття відповідних статей у фінансовій звітності.

Знаннями та досвідом ділитимуться представники Національного банку та експерти страхового ринку, які вже мають практичний досвід імплементації МСФЗ 17 «Страхові контракти».

Навчання стартує 6 вересня і триватиме до 11 жовтня 2022 року. Вебінари проводитимуться на платформах Zoom та Youtube двічі на тиждень у вівторок та четвер з 15.00 до 18.00 (дата та час можуть бути змінені, тож слідкуйте за оновленнями на сайті Національного банку в календарі подій).