ЛСОУ пропонує платформу для консультацій щодо страхування будівельно-монтажних ризиків

Післявоєнне відновлення України, – одна із ключових тем, яку дуже активно на міжнародному рівні піднімає Президент України Володимир Зеленський.

Сьогодні, як відомо, вже ідуть активні перемовини щодо залучення Україною  великих інвестицій і капітальних вкладень, які заплановано спрямувати у тому числі на відновлення пошкоджених об’єктів інфраструктури. До цього процесу залучені потужні міжнародні партнери, представники влади України, бізнес, громадські асоціації.

Обов’язковою умовою направлення в Україну інвестицій міжнародними організаціями, про що свідчить міжнародна практика, є страхування, завдання якого – захистити інвестиції, покривши ймовірні ризики.

Про це говорив Віктор Берлін, президент Ліги страхових організацій України, виступаючи на запрошення Конфедерації будівельників України.

І от саме від ефективності використання Україною перших міжнародних інвестицій на відбудову, залежатиме і подальше фінансування.

Вважаю, що український бізнес має брати активну участь у відбудові країни. Відтак нам треба готуватися до цього вже зараз, тому що лише страхуючи ймовірні ризики, будівельний бізнес зможе запрацювати.

Страхування допоможе вам максимально мінімізувати супутні ризики і стати більш прогнозованими для інвесторів, а це вже – запорука довготривалої роботи.

Хочу акцентувати увагу, що Україна сьогодні – у фокусі всіх демократичних країн світу, відтак можливості, які відкриваються перед країною і інтенсивність ухвалення рішень – дуже велика. Тому інформую вас, що на базі ЛСОУ ми плануємо створити експертний пул зі страховиків, які консультуватимуть представників будівельного бізнесу і допоможуть отримати оптимальні умови страхування, аби захистити бізнес і інвестиції.