Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні разом з НАБУ та ДСФМ України інформує страхові компанії-членів ЛСОУ щодо проведення семінару на тему «Виявлення корупційних доходів», що відбудеться 29-30 березня цього року у м. Дніпро

До Ліги страхових організацій України звернулись Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні (EU Anti-Corruption initiative) разом з Національним антикорупційним бюро України та Державною службою фінансового моніторингу України з метою інформування страхових компаній —  членів ЛСОУ щодо проведення семінару на тему «Виявлення корупційних доходів», що відбудеться 29-30 березня цього року у м. Дніпро.

До участі у семінарі запрошуються представники банківських та небанківських фінансових установ, нагляд за якими здійснюють Національний банк України, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку та Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

Окрім того в якості доповідачів запрошуються представники Національного банку України, Національної комісії  з цінних паперів та фондового ринку  України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (порядок денний додається).

Передбачається, що аудиторія слухачів буде розподілена наступним чином:

—  29 березня семінар для представників банківських установ та платіжних організацій;

—  30 березня семінар для представників професійних учасників ринку цінних паперів та фінансових установ, діяльність яких здійснюється під наглядом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (окрім платіжних організацій).

Заплановано, що у вказаному заході візьмуть участь представники фінансових установ, що розташовані на території наступних областей: Дніпровська, Запорізька, Харківська, Полтавська, Кіровоградська, Миколаївська, Херсонська, Луганська та Донецька.

Участь у вказаному семінарі відкрита для:

  1. відповідальних осіб за проведення фінансового моніторингу операцій публічних осіб у фінансових установах;
  2. відповідальних осіб за проведення фінансового моніторингу у фінансових установах;
  3. представників фінансових установ, уповноважених на взаємодію з правоохоронними органами;
  4. представників підрозділів внутрішнього аудиту фінансових установ.

Участь у вказаному семінарі є безкоштовною.

Організація та фінансування витрат, пов’язаних із проведенням семінару (місце проведення та харчування), здійснюється за рахунок коштів Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні.

Веб-посилання, за яким можливо зареєструватися для участі у вказаному заході

https://docs.google.com/forms/d/1hUaKOOcgdbsb7ZsnaiBksAkN46LFEzHR-bPiDwAgHTw/edit?ts=5a9aa858

ПОРЯДОК ДЕННИЙ