13 червня 2018 року Проект IFC «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії» проводить семінар-тренінг для страхових компаній на тему: «Розпочинаємо агрострахування як успішний бізнес»

Шановні колеги!

Проект IFC «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії»  висловлює Вам свою повагу та вдячність за Вашу зацікавленість у заходах та діяльності Проекту, спрямованої на розвиток агрофінансування та агрострахування в Україні.

Команда Проекту IFC планує провести семінар-тренінг для страхових компаній на тему: «Розпочинаємо агрострахування як успішний бізнес».

Даний захід надасть страховим компаніям базову інформацію щодо особливостей агрострахування задля підвищення обсягів та якості надання послуг відповідних послуг в Україні.

Семінар-тренінг «Розпочинаємо агрострахування як успішний бізнес», відбудеться 13 червня 2018 року за адресою: вул. Дніпровський узвіз 1, офіс Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) у м. Києві, 3 поверх, конференц кімната 304.

Початок заходу о 14:00. Програма семінару-тренінгу додається.

Просимо Вас підтвердити можливість Вашої участі у семінарі до 11 червня 2018 року за електронною адресою kkislova@ifc.org (Катерина Кіслова) або за телефоном: 044 490 64 00.

З повагою та надією на подальшу плідну співпрацю,

Керівник Проекту IFC

«Розвиток фінансування аграрного сектору

в Європі та Центральній Азії в Україні»                                                        Лія Сорока