За пошкоджений DAF «Універсальна» відшкодувала більше 329 тис. грн

Страхова компанія «Універсальна» виконала свої зобов’язання перед клієнтом по договору КАСКО, здійснивши виплату страхового відшкодування у розмірі 329 479,05 грн за розбитий в результаті аварії DAF. Розмір відшкодування перевищує найбільшу виплату компанії по КАСКО за 2012 рік.

ДТП сталося вдень на трасі Васильківського району, Київської області, біля села Саливонки. Водій застрахованого в компанії ТЗ не впорався з керуванням та зіткнувся із а/м КамАЗ. Ніхто з водіїв не постраждав, однак обидва ТЗ отримали значні пошкодження, зокрема у DAF було деформовано кабіну, капот, фари, бампер, двері тощо.

ТЗ був застрахований по КАСКО за ризиками ДТП, пожежа, стихійні лиха, викрадення, протиправні дії третіх осіб. Страхове відшкодування було сплачено за ризиком ДТП у найкоротший термін. Розмір виплати по цьому випадку перевищив найбільшу виплату компанії по КАСКО за 2012 рік – 278 400 грн. Загалом за минулий рік 32 144 клієнта СК «Універсальна» отримали виплати від компанії по договорам добровільних видів страхування.