Страхову компанію «БУСІН» другий рік поспіль відзначено Дипломом Лідера Національної премії Insurance TOP

28 березня 2013р. було підбито підсумки діяльності страхового ринку України за 2012 рік та проведено урочисту Церемонію нагородження Лідерів «Національної премії Insurance TOP.

На представницькому заході були присутні топ-менеджери найбільших страхових компаній, брокерів, банків, інвестиційних компаній, а також перші особи професійних об’єднань страховиків, представники органів державної влади та іноземних представництв.

За результатами аналізу діяльності страховиків у 2012 році експертами журналу Insurance TOP страхову компанію БУСІН” було визнано Лідером Національної Премії у класі «Авіаційне страхування». Згідно рейтингу Insurance TOP компанія займає перше місце серед ТОР25 на українському ринку обов’язкового страхування цивільної авіації та добровільного повітряного транспорту за 12 місяців 2012р.

Визнаючи значні досягнення компанії протягом двох десятиріч організатори заходу також нагородили Голову Правління Овчинникова Дениса та Виконавчого Директора Морозову Ірину почесним Дипломом Національної Премії «20 років стабільності на ринку авіаційного страхування».