ТОВ «Чиста вода» уклала договір страхування з компанією «ГАРАНТ-АВТО»

Компанія «Чиста вода», що має 20-річний досвід роботи в 7 країнах світу, уклала договір добровільного страхування майна з одним з найбільших страховиків українського ринку ризикового страхування, компанією «ГАРАНТ-АВТО». «Чиста вода» є компанією повного циклу, тобто всі процеси виробництва води та обслуговування клієнтів виконуються без залучення посередників. Виробничий комплекс компанії, модернізований в 2012 році відповідно до світових стандартів, на сьогоднішній день є одним з найбільших в Європі. Завдяки бездоганній якості води і відмінному сервісу «Чиста Вода» є одним з лідерів індустрії доставки води на Україні.

Згідно з укладеним договором добровільного страхування майна, компанія «ГАРАНТ-АВТО» надаватиме захист своєму клієнтові від вогневих ризиків і протиправних дій третіх осіб. Страхова сума договору страхування, який діятиме впродовж одного року, становить 150 000 грн.

«Компанія «Чиста вода» — наш новий партнер, і я впевнена, що, укладений договір стане першим кроком на шляху багаторічної співпраці між нашими компаніями. Ми надзвичайно цінуємо кожного клієнта, і завжди готові йти на зустріч, щоб задовольняти потреби, залежно від специфіки бізнесу нашого клієнта», прокоментувала Юлія Носова, директор департаменту корпоративних продажів СК «ГАРАНТ-АВТО».