Закінчились ВІДЕНСЬКІ КАНІКУЛИ -2013 від Vienna Insurance Group

11.08.2013 року авіарейсом Відень – Київ до України після двотижневого відпочинку в Австрії, сповнені незабутніми враженнями та емоціями, повернулись діти працівників СК «Глобус» VIG, які перемогли у Конкурсі дитячого малюнку «Намалюй ким ти хочеш бути» в рамках Програми «VIG Kids Camp».

Як одна казкова мить пролетіли ці дні відпочинку, адже програма була надзвичайно цікавою, різноплановою та насиченою. Діти чудово відпочили, попрактикувались у спілкуванні англійською та німецькою мовами, отримали незабутні враженням, відвідавши чимало цікавих екскурсій та визначних місць. Як справжні волонтери діти побували в різних соціальних установах, тим самим приєднавшись до соціального проекту Vienna Insurance Group «День соціальної активності». Завдяки «VIG Kids Camp» діти знайшли багато нових друзів в Центральній та Східній Європі і відчули належність до великої сім`ї Vienna Insurance Group.

Австрія справила незабутнє враження на дітей, надихнувши їх на подальший творчий розвиток, а дружня сім`я Vienna Insurance Group завдяки цій Програмі здобула нових друзів.