CК «ГАРАНТ-АВТО» стала Генеральним Партнером 4-ого зльоту Lanos Clan

Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» втретє стала Генеральним Партнером зльоту власників самого масового українського автомобіля ЗАЗ Lanos.

Українська страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО», що надає послуги ризикового страхування у всіх регіонах України , в минулий уік-енд підтримала проведення зльоту власників автомобілів ЗАЗ Lanos, ставши Генеральним Партнером заходу . Всеукраїнський Зліт Автомобільного Клубу Lanos Clan в цьому році відбувся в приморському місті-курорті Євпаторії, де зібралося майже 200 автомобілів, які, по праву, вважаються «народними» .

Зліт автолюбителів, власників автомобілів ЗАЗ Lanos, який для страхової компанії став вже третім за рахунком, за останні три роки, в черговий раз об’єднав людей, для яких автомобіль дозволив знайти друзів та однодумців. Кожен, хто зміг в минулі вихідні приїхати на зліт одноклубників, зустрів старих знайомих, знайшов нових друзів, і випробував на собі тепло осіннього моря, провівши час у приємній компанії.

Програма зльоту включала як пасивний відпочинок для душі і тіла, так і активний відпочинок. Традиційно, учасникам івенту була запропонована програма, наповнення якої дало можливість знайти заняття до душі кожному: відвідування визначних пам’яток, таких як Бахчисарай, Чуфут-Кале і Ханський Палац, змагання серед учасників клубу, де оцінювалися автозвук, тюнінг, а також уміння проходити слаломну трасу.

«З року в рік Всеукраїнський Автомобільний Клуб Lanos Clan знаходить в особі нашої компанії партнера. Це партнерство виражається не тільки в підтримці учасників клубу раз на рік під час зльотів. Ми, протягом усього року, пропонуємо спеціальні умови для всіх без винятку членів клубу, яким необхідний страховий поліс», зазначив Голова Правління СК «ГАРАНТ -АВТО», Наталія Шарвадзе.