АСК «Омега »виплатила 80 тис. грн. зі страхування цивільно-правової відповідальності

Страхова компанія «Омега» здійснила виплату страхового відшкодування у розмірі 80 тис. грн. за договором обов’язкового страхування автоцивільної відповідальності.

Дорожньо -транспортна пригода сталася у м. Києві. Клієнтка АСК « Омега» , керуючи Mitsubishi Outlander , виїхала на перехрестя та допустила зіткнення з автомобілем Infiniti. В результаті ДТП Infiniti отримав значні пошкодження.

Управління врегулювання збитків АСК » Омега » прийняло рішення про відшкодування страхової суми за договором ОСЦПВ в розмірі максимально можливого ліміту відповідальності по одному об’єкту страхування.

На щастя , власниця Mitsubishi Outlander придбала в АСК «Омега» поліс добровільного страхування відповідальності ( ДЦВ) , як доповнення до обов’язкового страхування . Завдяки своїй передбачливості клієнтка отримала покриття , що перевищує встановлені законом ліміти , чим забезпечила собі реальний страховий захист на значну суму. Страхувальниця АСК « Омега» отримала 50 тис. грн. за договором обов’язкового страхування цивільно -правової відповідальності , і , крім того , 30 тис. грн. за договором добровільного страхування відповідальності.

Всього за перші тижні жовтня фахівці АСК « Омега» справили виплати страхових відшкодувань по автострахуванню на загальну суму більше 500 тис. грн.