Кредитний рейтинг СК «УСГ» підтверджений на рівні «uaAA»

14 листопада поточного року Інститут аналізу ризиків підтвердив довгостроковий кредитний рейтинг СК «Українська страхова група» на інвестиційному рівні «uaAA» прогноз «стабільний».

СК «УСГ», як фінансова установа з рейтингом «uaAA», характеризується дуже високою здатністю виконувати взяті на себе зобов’язання в умовах українського страхового ринку. А прогноз «стабільний» вказує на відсутність явних передумов для зміни рейтингу протягом року.

Рейтинг поточного фінансового стану «Української страхової групи» підтверджений на рівні «а» (відмінний) і свідчить про те, що Компанія зобов’язана виконати свої поточні зобов’язання, оскільки володіє необхідними для цього активами, а результати її операційної діяльності сприятливі. Рейтинг доступу до капіталу підтверджений на рівні «b» (хороший). Підтверджуючи кредитний рейтинг СК «УСГ», аналітики Інституту аналізу ризиків використовували фінансову звітність Компанії за 9 місяців 2013 року, а також внутрішню інформацію, представлену в ході рейтингового процесу.