Вперше в Україні Альфа -Банк спільно з Альфа Страхування пропонує захистити кредитну картку від шахрайства

Альфа -Банк Україна спільно зі страховою компанією «Альфа Страхування» запустив нову послугу — «Страхування від фінансових ризиків» (AlfaSecurity), яку можна оформити для будь-якої кредитної картки банку. Ця послуга покриває всі ризики шахрайських дій з картою, включаючи несанкціоноване  використання реквізитів карток для оплати товарів і послуг або виробництво дублікатів карток для подальшого зняття готівки.

«Наш банк залишається лідером інновацій в банківських технологіях. Ми прагнемо першими запроваджувати новітні рішення в обслуговуванні наших клієнтів, — розповідає Олексій Пузняк, Віце-Президент, Відділ з розвитку продукту «Кредитна картка» Альфа-Банку Україна. — Для надання гарантії безпечного використання кредитної картки Альфа-Банку як платіжного засобу, а також враховуючи активізацію шахрайства в сфері безготівкових платежів, ми спільно з нашим партнером підготували абсолютно новий для банківського ринку України страховий продукт. «Страхування від фінансових ризиків» (AlfaSecurity) — це надійний інструмент, який дозволить нашим клієнтам спати спокійно, адже він захищає їх від будь-яких фінансових втрат на картках внаслідок шахрайницьких дій. Найближчим часом ми також плануємо запустити страхування дебетних карт».

«Враховуючи те, якими темпами розвивається шахрайство з банківськими картами, фактично , цей продукт є логічною відповіддю на нову потребу клієнта», — зазначає Олександр Вертелецький, Директор по роботі з ключовими партнерами СК «Альфа Страхування».

За мінімальну вартість клієнт отримує практично повну гарантію відшкодування збитків по карті від шахрайських операцій . Так, наприклад, захист карти з лімітом 10 000 грн. обійдеться в 10 грн. на місяць. Усі кредитні карти, що випускаються Альфа — Банком, з 8 квітня будуть застраховані. Для підключення послуги клієнтам, які отримали карту до цієї дати, досить звернутися в найближче відділення Альфа-Банку.