«Українська страхова група» — надійний партнер для бізнесу

СК «Українська страхова група» вкотре стала однією з кращих страхових компаній України на ринку корпоративного страхування за результатами роботи в 2013 році

Багаторічна вірність «Української страхової групи» обраним принципам роботи щодо якості обслуговування клієнтів, а також неухильне виконання власних зобов’язань дозволили Компанії заслужити звання страховика з бездоганною репутацією, і як наслідок, високий рівень довіри клієнтів та партнерів. Черговим підтвердженням такої довіри стала п’ята позиція СК «Українська страхова група» в рейтингу кращих страховиків України за обсягом надходжень страхових платежів на ринку корпоративного страхування за результатами роботи в 2013 році («Insurance Top» №1 (45) 2014).

Головними факторами успіху будь-якого бізнесу завжди були фінансова стабільність та захист від непередбачуваних ризиків. На сьогодні, саме страхування – один із найбільш дієвих інструментів захисту бізнесу. Звичайно, багато що залежить від досвіду страхової компанії. Перша позиція СК «УСГ» в рейтингу страхових компаній за обсягом сплачених страхових відшкодувань в сегменті корпоративного страхування за підсумками роботи у 2013 році («Insurance Top» №1 (45) 2014) є яскравим підтвердженням високого професіоналізму та показової надійності СК «Українська страхова група».