СГ «ТАС» виплатила понад 1,4 млн грн за знищений комбайн

У червні 2014 року страхова група «ТАС» відшкодувала 1 456 920,80 грн за знищений комбайн Holland. Страхова подія відбулася в Ніжинському районі, що на Чернігівщині, де в полі внаслідок пожежі повністю згорів застрахований комбайн. Наземний транспортний засіб був застрахований за договором КАСКО.

Також у червні поточного року тільки по 3 страховим випадкам страхова група «ТАС» виплатила більше ніж 340 тисяч гривень.

Зокрема 124175 гривень було відшкодовано власнику застрахованого автомобіля Фольксваген Пассат, який в результаті зіткнення з іншим транспортним засобом зазнав значних пошкоджень. Подія відбулася у Харкові. Автомобіль було застраховано за договором КАСКО, програма — «Зелений коридор».

115315 гривень виплачено власнику транспортного засобу Фольксваген Тігуан, який під час ДТП наїхав на опору та зазнав значних пошкоджень. Страхова подія сталася у Сумській області, автомобіль був застрахований за програмою «Зелений коридор» по договору страхування КАСКО.

107316 гривень отримав власник застрахованого транспортного засобу DAF, який було повністю знищено в результаті зіткнення з іншим автомобілем. ТЗ був застрахований за договором страхування КАСКО.

Нагадаємо, що у червні поточного року СГ «ТАС» відшкодувала своїм клієнтам

12 376 352 гривень. Службою клієнтських сервісів Компанії за всіма видами страхування було врегульовано 2436 справ.