СК “Юпітер VIG” вкотре підтверджує свою надійність

СК “Юпітер VIG” вкотре підтверджує свою надійність в незалежному рейтингу. В липні 2014 року авторитетне бізнес-видання, журнал “Деньги”, склав рейтинг надійності страхових компаній накопичувального страхування життя. СК “Юпітер VIG” посіла 3 позицію, довівши високий рівень якості ведення бізнесу.

“Протягом майже 200 років наша материнська компанія Vienna Insurance Group має бездоганну репутацію та високий авторитет на страховому ринку Європи. Відповідно до високих стандартів Групи, страхова компанія “Юпітер VIG” дотримується вимог як українського, так і європейського законодавства та піклується про всебічний захист своїх клієнтів. Це підтверджують не тільки потрійні щорічні аудиторські перевірки, але й незалежні рейтинги. Такі високі результати в рейтингу ж. “Деньги” не стали для нас несподіванкою, але нам надзвичайно приємно мати таку високу оцінку в дійсно незалежних оцінюваннях”, — прокоментував результати рейтингу Руслан Васютін, Голова Правління ПрАТ СК “Юпітер Вієнна Іншуранс Груп”.

Рейтинг визначався за кількома основними підсумковими показниками 2013 року. За результатами рейтингу, несподіваним висновком експертів стало те, що серед ТОП 3 за надійності компаній лише одна компанія входить в ТОП 3 за об’ємом зібраних страхових платежів. Тобто, більша доля ринку страхування не гарантує більшої надійності для клієнтів. “Враховуючи, що клієнт довіряє компаніям зі страхування життя свої заощадження на роки і навіть на десятиліття, гарантія виплати — ключовий показник. І чим більше власних коштів припадає на кожну гривню, тим краще”, — зазначено у висновках рейтингу ж. “Деньги”.