СК «ПРОВІДНА» виплатила 270 тис. грн. за ремонт автомобіля, який потрапив у ДТП

В грудні 2014 року СК «ПРОВІДНА» здійснила виплату страхового відшкодування в розмірі 270,85 тис. грн. за ремонт автомобіля SKODA OCTAVIA. В результаті різкого гальмування водій не впорався з керуванням, що стало причиною численних пошкоджень транспортного засобу.

ДТП сталося в місті Рівне. Водій, страхувальник СК «ПРОВІДНА», під час руху по трасі з допустимою швидкістю різко загальмував. В результаті такого маневру автомобіль пішов в занос, після чого врізався в бордюр. При цьому спрацювала система пасивної безпеки.

У застрахованого авто були пошкоджені передня і задня підвіски, два передніх крила, диски коліс, задній бампер, кришка багажника.

Автомобіль був застрахований в СК «ПРОВІДНА» за договором КАСКО, який включає ризики ДТП, стихійних лих, пожежі, викрадення та протиправних дій третіх осіб. Відшкодування було виплачено в повному обсязі у встановлений законодавством термін.

Нагадаємо, за результатами роботи за 9 місяців 2014 року СК «ПРОВІДНА» за договорами страхування КАСКО врегулювала більше 5 тис. страхових подій і виплатила клієнтам понад 46,2 млн. гривень.