Всеукраїнська Нарада СК «Глобус» Vienna Insurance Group по результатам роботи за 2014 рік

В період з 26 по 28 лютого 2015 року у чарівному м. Львів відбулась Всеукраїнська нарада СК «Глобус» VIG з підведення підсумків роботи Компанії за 2014 рік, учасники якої обговорили результати роботи Компанії, загалом, та її регіональних Управлінь та Агенцій, безпосередньо, а також розглянули основні чинники, що будуть впливати на розвиток страхового ринку та, як наслідок, — на діяльність Компанії у 2015 р., окреслили стратегію подальшого розвитку СК «Глобус» VIG, що буде спрямована на забезпечення позитивного фінансового результату при одночасному наданні громадянам та суспільству надійного страхового захисту.

У своїй доповіді Голова Правління Компанії п. Володимир ГАНЧАК надав колегам інформацію про загальний стан та перспективи розвитку європейського страхового ринку та економіки України у 2015 році як головних чинників, що будуть впливати на розвиток страхового ринку в Україні, надав порівняльне співставлення місця та рейтингів VIG до інших міжнародних страхових груп, порівняльну оцінку стану та перспектив подальшого розвитку українського страхового ринку у співставленні з результатами роботи СК «Глобус» VIG, загалом, та у всіх регіонах держави, окремо, акцентував увагу на основних викликах та загрозах, що будуть впливати на розвиток страхової галузі України та окреслив головні напрямки подальшого розвитку Компанії на 2015 рік.

Підводячи підсумки діяльності СК «Глобус» VIG за 2014 рік було зазначено, що не зважаючи на складний соціально – економічний та політичний стан в країні Компанія у 2014 році показала позитивні результати росту, зібравши 120,7 млн. грн. страхових платежів (ріст склав +26%) та виплативши при цьому понад 41,0 млн. грн. страхових відшкодувань (+32,2%).

В ході наради, за високі та позитивні результати роботи та професійні здобутки у 2014р., були урочисто відзначені та нагороджені Почесними Грамотами та цінними подарунками окремі Регіональні Підрозділи Компанії, Керівники, Працівники, Страхові Агенти, що стали переможцями у професійних номінаціях Компанії.

За загальними підсумками Всеукраїнської Наради СК «Глобус» VIG були визначені головні чинники, які забезпечили та будуть і в 2015 р. забезпечувати розвиток та успішну діяльність Компанії, а саме:

— високий рівень довіри громадян до бренду «Страхова Компанія Глобус», що створювався впродовж багатьох років (починаючи з 1994 р.), як Страховика, який сумлінно виконує свої договірні зобов’язання;

— якісні страхові продукти Компанії та її бізнес-процеси, які гарантують Клієнтам надійний страховий захист за найвищими європейськими стандартами;

— всесвітньовідомий та потужний бренд «Vienna Insurance Group», як фінансовий фундамент українського Страховика-Члена VIG в Україні;

Головою Правління п. Володимиром ГАНЧАКОМ було зазначено, що «Компанія, діючи виключно в інтересах громадян та суспільства, і надалі, в межах чинного законодавства, буде зміцнювати надійний страховий захист своїх Клієнтів, посилювати його рівень та охоплювати цим захистом широке коло споживачів у всіх регіонах держави».

При цьому, Програма Наради була насиченою не тільки професійними питаннями та дискусіями, але й культурними подіями. Учасники Наради провели цікавий екскурсійний вечір, гуляючи історичними вуличками чарівного Львову, а прикрасою вечора стало відвідування Львівського Національного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, де всі мали можливість насолодитись переглядом балету «Есмеральда».