СК «ПЕРША» за договором КАСКО+ДЦВ+НВ виплатила 548 тис. грн.

Страхова компанія «Перша» за Договором добровільного комплексного страхування наземного транспорту, цивільної відповідальності експлуатанту, водія та пасажирів від нещасного випадку виплатила страхове відшкодування в розмірі 548 098,00 грн.

9 травня 2015 року близько 21.30 на 40 км автодороги Львів-Краковець, що поблизу с. Тернавиця Яворівського району Львівської області. трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю транспортних засобів «Scania» з напівпричепом «Wielton» та транспортним засобом «Volkswagen Vento». Внаслідок ДТП транспортні засоби зазнали значних ушкоджень.

Причиною дорожньо-транспортної пригоди стало те, що водій транспортного засобу «Volkswagen Vento» керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння і здійснив виїзд на смугу зустрічного руху. Водій автопоїзда прийняв всіх заходів для уникнення зіткнення, але нажаль зіткнення відбулось, внаслідок чого автомобіль «Volkswagen Vento» вилетів в кювет, а вантажівка перекинулась.

Винуватцем події визнано водія «Volkswagen», який за свою недбалість і неуважність, на жаль заплатив найціннішим – життям.

Фахівці СК «Перша» визнали дану подію страховою.

Страхова компанія «Перша» попереджає водіїв: не сідайте за кермо у нетверезому стані.