Страхова компанія SPARE запустила новий продукт, спрямований на юридичний захист середнього та малого бізнесу

На страховий ринок України вийшла молода компанія SPARE, котра запроваджує правове страхування, як одну з найпрогресивніших світових практик.

На даному етапі компанія виводить на страховий ринок ретельно розроблену командою фахівців в галузях страхування, права та фінансів, серію інноваційних правових продуктів, що покривають різноманітні ризики, які можуть потребувати юридичного супроводу – як для бізнесу, так і для фізичних осіб, зокрема Поліс «Правовий» серії A(admin), B(business), C(crime), D(drive).

Страховий поліс «Правовий Серія А» від компанії SPARE спрямований на юридичний захист середнього та малого бізнесу. Він пропонує бізнесу в Україні страхування витрат на юридичну допомогу при виникненні претензій з боку органів державного контролю, оплачуючи послуги провідних юридичних компаній та адвокатів.

СК SPARE співпрацює з провідними юридичними компаніями країни: на сьогодні укладено договори з такими брендами, як Eterna (Astapov Lawyers), GOLAW, Lavrynovych & Partners, Volkov & Partners, йдуть переговори з іншими потенційними партнерами.

Загальновідомо, що українські підприємці часто потерпають від неправомірних претензій з боку органів державного контролю (фіскальна служба, пожежна інспекція, санепідемстанція тощо). Розв’язують проблеми наші бізнесмени переважно також в неправовий засіб. Головні причини цього – ментальні звички та брак коштів на дорогі послуги кваліфікованих юристів. СК SPARE прагне максимально «цивілізувати» ці відносини та процеси.

«В умовах очікування реформ СК SPARE не лише пропонує українському бізнес-суспільству сформувати систему цінностей, за якими існувати та розвиватись на ринку, а й створює можливості їх забезпечення», — відзначає директор СК SPARE Сергій Левчук.