Новий продукт «Пряме врегулювання для клієнтів УНІКА»

На початку вересня Страхова компанія «УНІКА» запустила новий продукт «Пряме врегулювання для клієнтів УНІКА» в комплексі з обов’язковим страхуванням цивільної відповідальності власників транспортних засобів перед третіми особами (ОСЦВ).

Тепер клієнти, які придбали новий продукт разом з полісом ОСЦВ в УНІКА, мають можливість в разі ДТП, будучи постраждалою стороною, отримати страхове відшкодування безпосередньо в Страховій компанії «УНІКА». Таким чином, відсутня необхідність звертатися в страхову компанію винної сторони, що дозволяє клієнтам економити час. У продукті «Пряме врегулювання для клієнтів УНІКА» відсутні обмеження щодо прийняття на страхування транспортних засобів в залежності від року випуску, а також немає обмежень за переліком страхових компаній, у яких винна сторона придбала поліс.

УНІКА пропонує на вибір дві програми «Прямого врегулювання для клієнтів УНІКА» − базова, вартість якої становить 295 грн., і розширену за 490 грн., яка включає в себе послуги Технічного асистансу та Консьєрж сервісу. Раніше ці послуги надавалися тільки в пакеті зі страхуванням КАСКО, і користуються великою популярністю серед клієнтів компанії.

Новий страховий продукт продовжує ряд інноваційних та комфортних страхових рішень, а також забезпечує надання надійного захисту інтересів клієнтів Страхової компанії «УНІКА».