СГ «ТАС» підтвердила звання лідера ринку «Зеленої картки»

За підсумками роботи в І півріччі поточного року СГ «ТАС» вкотре посіла перше місце серед страховиків, що працюють на ринку «Зеленої картки». Лідерство компанії підтверджують й авторитетні рейтинги Insurance TOP за січень – червень 2016 року.

Так, протягом зазначеного періоду за полісами «Зелена картка» компанією було зібрано 129 957,5 тис. грн. страхових платежів, що є найвищим показником по ринку. При цьому приріст обсягу страхових надходжень за даним видом страхування у порівнянні з показниками за аналогічний період минулого року склав 18,48%.

На сьогодні на СГ «ТАС» припадає 21,57% ринку «Зеленої картки». Водночас доля «Зеленої картки» в портфелі самого страховика складає 38,18%.

Зазначимо, що протягом І півріччя СГ «ТАС» було виплачено за полісами «Зелена картка»  44 755,7 тис. грн.,  що також є найвищим показником на ринку.

Залишається додати, що Страхова група «ТАС» вже понад трьох років поспіль залишається незмінним лідером ринку «Зеленої картки», щоразу підтверджуючи свою першість та забезпечуючи якісними страховими послугами своїх клієнтів як в Україні, так і за її межами.