Страхова компанія «Перша» підвела підсумки першого півріччя 2016 р.

Страхова компанія «Перша» підвела підсумки першого півріччя, демонструючи стабільність і суттєве зростання по ряду ключових показників.

Так, за результатами першого півріччя 2016 року, згідно з даними журналу «Insurance TOP», СК «Перша» зберегла 16 місце в рейтингу «Страхові резерви», що характеризує страховика на предмет забезпечення майбутніх страхових виплат.

У рейтингу «Страхові платежі за видами» «Перша» також посіла 16-у позицію, піднявшись з 19-го рядка рейтингу за результатами роботи в 2015 році. Економічна сутність цього показника доводить здатність Компанії і надалі надавати повний комплекс страхових послуг.

За темпами зростання премій і питомою вагою перестрахування Страхова компанія «Перша» також займає стабільне 16-е місце, піднявшись на 3 рядки в порівнянні в рейтингу піврічної давності. Ми пам’ятаємо, що показник «Передано в перестрахування» характеризує посилення застосування Компанією перестрахувального захисту.

В ТОП30 на ринку добровільного страхування цивільної відповідальності СК «Перша» продовжує утримувати 1-ю позицію.

Вже традиційним стало друге місце в страховому рейтингу «ТОП9» на ринку страхування «Зелена карта» за сумою страхових платежів.

Діяльність СК «Перша» за результатами першого півріччя 2016 року залишалася прибутковою. Перераховані фактори справили позитивний вплив на фінансову стійкість страховика і його кредитний рейтинг.

А восьме місце в страховому рейтингу «ТОП50» ринку страхування туристів «добровільного страхування медичних витрат» за сумою страхових платежів показує стабільність роботи компанії і високий рівень довіри Клієнтів.