ПРОВІДНА за 12 місяців 2018 року відшкодувала клієнтам за договорами добровільного медичного страхування 262,7 млн грн

За підсумками 12 місяців 2018 року сума страхових премій за договорами ДМС склала 402.1 млн грн. Обсяг страхових відшкодувань 262,7 млн грн., при цьому було врегульовано понад 304,3 тис. страхових випадків з ДМС.

Протягом останніх років ПРОВІДНА залишається абсолютним лідером на українському ринку ДМС, посідаючи перші місця у професійних рейтингах за як обсягами зборів страхових премій, так і за обсягами виплат страхових відшкодувань своїм клієнтам.

В рамках реалізації нової стратегії компанії, спрямованої на нарощування портфеля добровільних видів страхування, ПРОВІДНА запроваджує ряд інновацій, спрямованих на підвищення якості обслуговування клієнтів з ДМС. На сьогодні вже впроваджено мобільний додаток для застрахованих, публічний аккаунт в Viber для роботи з клієнтами, впроваджуються особистий кабінет застрахованого за ДМС та електронний бланк страхової карти. Активно ведеться вдосконалення ПО і телефонії.

Також з метою подальшого підвищення якості обслуговування клієнтів компанія продовжує відкриття нових майданчики медичного асистансу в регіонах, які комплектуються висококваліфікованим персоналом, систематично проводяться навчання та тренінги для медичного асистансу.

Таким чином СК «ПРОВІДНА» продовжує реалізацію стратегії збільшення своєї присутності на українському ринку ДМС.

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» у 2018 році за підсумками І кварталу вкотре підтвердило рейтинг фінансової стійкості компанії на рівні uaАА+. Цей рейтинг є найвищим з можливих за національною шкалою для страхових компаній, які зареєстровані і працюють в Україні. Згідно з цим рейтингом ПРОВІДНА, порівняно з іншими страховиками, характеризується як компанія з дуже високою фінансовою стійкістю.

Сьогодні СК «ПРОВІДНА» — одна з найбільших компаній українського страхового ринку, якій довіряють понад 1 мільйон її страхувальників, значна частина яких — це великі міжнародні та вітчизняні компанії, посольства зарубіжних країн.

СК «ПРОВІДНА» має цілодобову медичну диспетчерську службу, 22 регіональні центри медичного асистансу і власну договірну мережу, яка налічує понад 2 000 медичних та аптечних закладів, з них більше 1 500 — в регіонах.