УНІКА впровадила додатковий канал зв’язку для клієнтів Райффайзен Банку Аваль

Враховуючи обставини карантину, пов’язаного з вірусом  COVID-19, та дотримуючись заходів безпеки Страхова компанія «УНІКА» продовжує розширювати ряд каналів зв‘язку для своїх клієнтів.

З 27 квітня почали працювати чат-боти myUNIQA в месенджерах Viber таTelegram для клієнтів, що страхуються від нещасного випадку по продукту «Впевненість 24/7» через партнера компанії − Райффайзен Банк Аваль.

В разі настання нещасного випадку, клієнту не потрібно приходити у відділення банку або офіс УНІКА для передачі документів на виплату, також не потрібно відсилати оригінали документів поштою. Тепер УНІКА приймає копії документів в електронному вигляді (фото, скан) через чат-бот myUNIQA.

При настанні нещасного випадку клієнту необхідно повідомити Страхову компанію про страхову подію за телефоном, після чого оператор відправляє клієнту СМС з номером справи та посиланням на чат-бот. Клієнт переходить в чат-бот та прикріпляє необхідні документи, та додає реквізити для перерахування страхової виплати.

Страхова компанія «УНІКА» працює по проекту страхування від нещасного випадку з Райффайзен Банком Аваль з 2015 року, за час співробітництва послугою скористалося більше 285 тис. клієнтів.

УНІКА завжди виконує взяті на себе зобов’язання перед клієнтами, вчасно і без затримок виплачує страхові відшкодування. Середня сума страхових виплат компанії «УНІКА» в тиждень становить близько 18 млн. грн.