ЛСОУ взяла участь у засіданні Громадської ради у Міністерстві фінансів України

29 листопада у Міністерстві фінансів України відбулося чергове засідання Громадської ради, під час якого обговорювалися перспективи євроінтеграції України.

Незалежні експерти, які були запрошені на засідання, провели детальний аналіз проекту Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, переваг та недоліків її підписання для вітчизняного бізнесу, її впливу на законодавство, а також охарактеризували основні наслідки підписання даного документу для економіки України.

Громадськість та влада мають приєднатися до спільної перспективної європейської стратегії, — така позиція була підтримана більшістю незалежних експертів, аналітиків та політологів, які доповідали по даному питанню. «Уряд України доклав чимало зусиль на шляху до євроінтеграції, Україна пройшла складні процеси переговорів, консультацій, реформ та перебудов і довела свою зрілість Європі», — погодилися учасники засідання та члени Громадської ради.

Зокрема представники громадськості наголосили, що наразі наша держава переживає один з вирішальних моментів, коли потрібно прийняти виважене рішення та визначитися з майбутніми пріоритетами з метою подальшого соціально-економічного розвитку України та свого європейського вибору.